Producten Sauna, Spa & Stoomcabine
    Wij leveren onder voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Lelystad onder nummer 53313569
prefabbouw sauna, carports & tuinhuisjes Spa & Whirlpool
Sauna en Stoomcabine: In ons projectprogramma zitten de meeste merken en fabrikanten. Wij hebben budget merken maar ook luxe varianten, zelf een er tussen in. Ook kunnen wij elk soort sauna en stoomcabine/Hamann op maat en naar uw eigen wensen laten bouwen. Voor ons is in principe niets onmogelijk, ook gecombineerde cabines, andere bekledingen, muziek, etc. Traditioneel of infrarood of beide, lichttherapie, verlichting in vele uitvoeringen, voor zowel de private als professionele klant! Mogelijkheden te over dus! U zult aangenaam verrast zijn over de vele opties en toebehoren die wij voeren!    
Spa en Whirlpool: Wij hebben diverse merken in ons projectprogramma, waaronder de Rivierapool spa’s.Rivierapool Spa’s zitten in het hogere segment in de markt en kenmerken zich door een solide uitvoering en lange levensduur. Maar u kunt ook nog andere merken bij ons verkrijgen, geen probleem!. Ons nieuwe programma met o.a. Franse Spa’s en Canadese Spa’s behoren ook tot de top. Ook geldt weer onze regel dat het product zich moet hebben bewezen, wij doen niet mee met import uit de Azië, wij hebben velen gezien waarbij het mis ging! 
Sauna & Stoomcabines
Ons programma prefabbouw artikelen: Kwaliteit, prijsstelling & duurzaamheid staan hoog in ons vaandel! Wij stellen dan ook altijd een programma samen die aan bovenstaande eisen kan voldoen. In de 30 jaar waarop wij werkzaam zijn op het gebied van wellness en recreatie is er natuurlijk wel e.e.a. gebeurt en hebben wij hier ons voordeel mee gedaan door die producten in ons programma op te nemen die zich bewezen hebben te voldoen aan de gestelde normen. Een geruststelling voor u, een eerste vereiste voor ons, want niemand heeft er iets aan om achteraf te moeten constateren dat een product achteraf niet voldoet! U kunt er gerust op zijn dat wij een grote ervaring hebben op elke gebied van wellness voorzieningen en ondertussen wel weten hoe het zit zodat u niet de dupe bent achteraf!
prefabbouw sauna, carports & tuinhuisjes
Ons programma Wellness inrichtingen: Zowel voor de particuliere als de openbare klant hebben wij een compleet programma op het gebied van inrichtingen van binnen zwembaden als buiten attributen. Zoals eerder gezegd staan kwaliteit, prijsstelling en duurzaamheid altijd hoog in ons vaandel en stellen wij dan ook altijd een programma samen die aan die eisen kan voldoen. U kunt dan denken           aan kruidenbaden, knuffelhoeken, zonneweides, tropische beplanting, lounges, etc., maar ook aan bijvoorbeeld loketten, automatische toegangscontroles, beveiligingen, klimaatzones, etc. Natuurlijk denken wij ook aan de gevolgen voor het milieu bij alle opties die kunnen worden geoffreerd. Tevens kunnen wij in samenwerking met befaamde binnenhuis architecten een geweldige uitstraling geven aan uw project! 
Producten Sauna, Spa & Stoomcabine
    Wij leveren onder voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Lelystad onder nummer 53313569
prefabbouw sauna, carports & tuinhuisjes Spa & Whirlpool
Sauna en Stoomcabine: In ons projectprogramma zitten de meeste merken/fabrikanten. Wij hebben budget merken maar ook luxe varianten. Wij kunnen elk soort sauna en stoomcabine/Hamann op maat en naar uw eigen wensen laten bouwen. Voor ons is niets onmogelijk, ook de gecombineerde cabines, andere bekledingen, solarium, muziek, etc. Traditioneel of infrarood of beide, met of zonder lichttherapie, verlichting in vele uitvoeringen, voor zowel de private als professionele klant! Mogelijkheden te over dus! U zult aangenaam verrast zijn over de vele opties en toebehoren!  
Spa en Whirlpool: Wij hebben diverse merken in ons projectprogramma, waaronder de Rivierapool spa’s. Deze zitten in het hogere segment in de markt en kenmerken zich door een solide uitvoering en langere leversduur. Maar u kunt ook andere merken bij ons verkrijgen, geen probleem! Ons nieuwe programma met o.a. Franse Spa’s en Canadese Spa’s behoren ook tot de top. Ook geldt weer onze regel dat het product zich reeds ruim heeft bewezen!  
Sauna & Stoomcabines
Prefabbouw artikelen: Kwaliteit, prijsstelling, duurzaamheid staan hoog in ons vaandel! Stellen dan ook altijd een programma samen die aan bovenstaande eisen kan voldoen. In de meer dan 35 jaar waarop wij werkzaam zijn op gebied van wellness en recreatie is er wel e.e.a. gebeurt en hebben wij hier ons voordeel mee gedaan door producten op te nemen die zich bewezen hebben te voldoen aan de gestelde normen. Een geruststelling voor u, een eerste vereiste voor ons, want niemand heeft er iets aan om achteraf te moeten constateren dat een product achteraf niet voldoet! Wij hebben een grote ervaring op elke gebied van wellness voorzieningen en weten hoe het zit zodat u niet de dupe bent achteraf!
prefabbouw sauna, carports & tuinhuisjes
Ons programma Wellness inrichtingen: Zowel voor de partikuliere als de openbare klant hebben wij een compleet programma op het gebied van inrichtingen van binnen zwembaden als buiten attributen. Zoals eerder gezegd staan kwaliteit, prijsstelling en duurzaamheid altijd hoog in ons vaandel en stellen wij dan ook altijd een programma samen die aan die eisen kan voldoen. U kunt dan denken           aan kruidenbaden, knuffelhoeken, zonneweides, tropische beplanting, lounges, etc., maar ook aan bijvoorbeeld loketten, automatische toegangscontroles, beveiligingen, klimaatzones, etc. Natuurlijk denken wij ook aan de gevolgen voor het milieu bij alle opties die kunnen worden geoffreerd. Tevens kunnen wij in samenwerking met befaamde binnenhuis architecten een geweldige uitstraling geven aan uw project!