Galerie Zwembad nieuws
    Wij leveren onder voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Lelystad onder nummer 53313569
leveringsvoorwaarden leveringsvoorwaarden
Innovatief zwembad  !
De AB-Patriapool ! Een duurzaam, sterk, een temperatuur en chemicaliën ongevoelige zwembad en dan ook nog heel betaalbaar !!! De prijs is vergelijkbaar met een gewoon polyester zwembad, maar als extra voordeel is elke maat, vorm te realiseren, compleet met ondergrondse filterruimte, overloopgoot, etc., zonder dat dit echt prijsverhogend werkt !! Dus is deze ook zeer geschikt voor o.a. plaatsing in bestaande kelders! U maakt gewoon uw ontwerp zelf !
nieuw zwembad te koop
Hoe werken wij?
U heeft een bepaalde wens en een budget. Wij gaan voor u onderzoeken wat daar de mogelijkheden zijn (kosteloos) en als u dan besluit dat dit u past verzorgen wij voor u het gehele project binnen het afgesproken budget, zodat alles in één hand is en dat u ons daar altijd op kunt aanspreken.  
Wij kunnen u nu ook op projectbasis adviseren & begeleiden! Zwembad begeleiding optima forma dus en tevens voor u een zorg minder!
Of kies voor ons Modulaire zwembadprogramma ! Naast het bestaande programma van polypropyleen kunststof elementen Modpool hebben wij ook de PPP-zwembaden en Tropica-zwembaden in ons project programma Bij beide zwembaden zijn ook elke diepte, trappen, lamellen afdekkingen, etc. is mogelijk, teveel om op te noemen! Dit zwembad kan zowel gemonteerd worden als doe-het-zelf zwembad en/of met begeleiding van ons of uiteraard geheel door ons. Daarnaast is de prijs gunstig, kwaliteit en stevigheid zeer hoog (er kan met gewone grond aangevuld worden), tevens is de bouwtijd kort. Laat u eens door ons voorlichten !
AB-Patriapools info: AB-Patriapools info:
          onze leveringsvoorwaarden:
Galerie Zwembad nieuws
    Wij leveren onder voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Lelystad onder nummer 53313569
leveringsvoorwaarden leveringsvoorwaarden
Innovatief zwembad  !
De AB-Patriapool ! Duurzaam, sterk, temperatuur en chemicaliën ongevoelige zwembad en ook nog betaalbaar ! Prijs is vergelijkbaar met een gewoon polyester zwembad, als extra voordeel is elke maat, vorm te realiseren, compleet met ondergrondse filterruimte, overloopgoot, zonder dat dit prijsverhogend werkt ! Dus is zeer geschikt voor o.a. plaatsing in bestaande hallen/kelders! U maakt gewoon uw ontwerp zelf !
nieuw zwembad te koop
Hoe werken wij?
U heeft een bepaalde wens en een budget, wij gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn (kosteloos) en als u dan besluit dat dit u past verzorgen wij het gehele project binnen het afgesproken budget, zodat alles in één hand is en dat u ons daar altijd op kunt aanspreken.  
Wij kunnen u op projectbasis adviseren & begeleiden! Zwembad begeleiding optima forma en voor u een zorg minder!
Of kies voor ons Modulaire zwembadprogramma ! Naast polypropyleen kunststof elementen van Modpool hebben wij ook de PPP-en Tropica-zwembaden. Diepte, trappen, afdekkingen, etc. is mogelijk, teveel om op te noemen! Als doe-het-zelf zwembad en/of met begeleiding of geheel door ons. De prijs gunstig, kwaliteit en stevigheid zeer hoog (met gewone grond aangevuld worden), tevens is de bouwtijd kort. Laat u eens door ons voorlichten !
AB-Patriapools info: AB-Patriapools info:
          onze leveringsvoorwaarden:
Voor 2017 is ons programma behoorlijk vernieuwd, producten als een nieuwe lijn zwembadpompen, bodemzuigers, toebehoren, led-onderwaterverlichting, etc., etc., teveel om zo op te noemen. Zwembadaanleggen wordt dus nog veel innovatiever en ook de duurzame aspecten worden in het nieuwe jaar niet vergeten!