Startpagina Zwembad Toebehoren zwembad folters ontvochting zwembaden Diverse zwembad toebehoren
Zuiveringsinstallatie en toebehoren:  Wij hebben bijna alle merken zwembad filters en zwembad pompen in ons projectprogram, dit geldt ook voor b.v. uvc-sterilisatie, chloor- ph-apparatuur, leidingen, kranen, fittingen, 6-weg kleppen, filterzand, zeoliet, etc., zowel voor particuliere als openbare toepassingen. Wij kunnen een project opleveren onder WHBVZ -KOK of NENN-richtlijnen. Uiteraard kunnen wij de gehele plaatsing en montage regelen en voor een scherpe prijs aanbieden! Ruim 30 jaar ervaring is opgedaan in het adviseren, ontwerpen en installeren van zwembad en zuiveringsinstallaties en de desbetreffende toebehoren!
Verwarming en luchtbehandeling: Wij hebben grote ervaring met verwarming van zwembaden, zowel voor binnen als buiten zwembaden, tevens kunnen wij u adviseren wat in uw situatie het meest geschikt is. Het zelfde geldt voor luchtbe- handeling van de zwemhal, want zonder goede klimaatbeheersing is het niet alleen onaangenaam, maar kan schade aan uw opstal toebrengen. Een goed advies met bijbehorende berekeningen is dan ook onontbeerlijk aan het begin van de planning! Daarbij komt dat het gebruik van goede apparatuur tegen goede prijzen niet alleen prettig is, maar de eerste besparing!
Diverse zwembad toebehoren: Natuurlijk hebben wij alles op gebied van zwembad chemicaliën, schepnet, stangen, slangen, zwembad spelletjes, thermometers, filterpatronen, kortom, wat u evt. nodig heeft. Ook kunnen wij in een zwembad allerlei voorzieningen inplannen zoals blower bodems, water spuitfiguren, tegenstoom installaties, massage-units, onderwater verlichting, etc. en is het er niet, dan weten wij vaak de weg dit maken, ook herinrichting van uw tuin of complex kunnen wij regelen! Bevraag ons hier eens naar!   
     Wij leveren onder voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Lelystad onder nummer 53313569
ontvochting zwembaden
Zwemhal, afdekking & desinfectie: Zwembad overkapping; Wij kunnen hierin uw wensen vervullen, dit kan bv. met een prefab hal, verrijdbare zwemhal, maar ook met een traditionele bouwkundige zwemhal. Afdekkingen; volautomatische afdekking, handbediend, etc. in vele uitvoeringen. Desinfectie; Ook daar zijn vele opties, wel is van belang hoe de afdekking is, binnen of buiten zwembad, gebruik, etc., maar ook b.v. de financiële of ruimte technische mogelijkheden. Elke zwembadaccomodatie heeft zijn eigen dimensie en een goed en degelijk persoonlijk advies is gewenst!
Startpagina Zwembad Toebehoren zwembad folters ontvochting zwembaden Diverse zwembad toebehoren
Zuiveringsinstallatie en toebehoren: Wij hebben alle merken zwembad filters en pompen in ons projectprogramma, dit geldt ook voor b.v. uvc-sterilisatie, chloor-en ph-apparatuur, leidingen, kranen, fittingen, 6-weg kleppen, filterzand, zeoliet, etc., zowel voor particuliere als openbare toepassingen. Wij kunnen een project opleveren onder WHBVZ -KOK of NENN-richtlijnen. Uiteraard kunnen wij de gehele plaatsing en montage regelen en voor een scherpe prijs aanbieden! Ruim 35 jaar ervaring opgedaan in het adviseren, ontwerpen en installeren van zwembad en zuiveringsinstallaties en de desbetreffende toebehoren!
Verwarming-luchtbehandeling: Wij hebben grote ervaring met verwarming van zwembaden en  luchtbehandeling zwemhal, want zonder goede klimaatbeheersing is het niet alleen onaangenaam, maar kan schade aan uw opstal toebrengen. Een goed advies met bijbehorende berekeningen is dan ook echt onontbeerlijk !
Diverse zwembad toebehoren: Wij kunnen in een zwembad voorzieningen inplannen zoals blower bodems, water spuitfiguren, tegenstoom installaties, massage-units, onderwater verlichting, etc. en is het er niet, dan weten wij vaak dit maken, ook herinrichting van uw tuin of complex kunnen wij regelen! Bevraag ons hier eens naar!   
     Wij leveren onder voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Lelystad onder nummer 53313569
ontvochting zwembaden
Zwemhal, afdekking & desinfectie: Zwembad overkapping; Wij kunnen uw wensen vervullen, dit kan bv. met een prefab hal, verrijdbare zwemhal, maar ook met een traditionele bouwkundige zwemhal. Afdekkingen; volautomatische afdekking, handbediend, etc. in vele uitvoeringen. Desinfectie; Ook daar zijn vele opties, wel is van belang hoe de afdekking is, binnen of buiten zwembad, gebruik, etc., maar ook de financiele ruimte of technische mogelijkheden. Elke zwembadaccomodatie heeft zijn eigen dimensie en een goed persoonlijk advies is gewenst!